Vacature

Teeltmanager 
met passie 

Voor onze 6 locaties in Lansingerland en Westland, onze 8 telers, 1 gewasbeschermingsspecialist, 2 scouts en onze miljoenenplanten zoeken wij een specialist en motivator.  

Jouw functie 

Jij ziet het als een uitdaging om elke dag je kennis en kunde over te brengen op het teeltteam voor het samen realiseren van een optimaal eindproduct. Samen met dit team ben je altijd op weg van goed naar beter. Op weg naar het duurzaam afleveren van een topproduct voor een tevreden klant.

Elke dag is anders. Niet alleen zorg je samen met je team voor het succesvol realiseren van de teeltstrategie, maar breng je ook expertise in via de laatste kennis en inzichten. Je zoekt actief naar groene oplossingen en innovaties voor bestrijdingen. Daarnaast heb je ook een rol binnen het MT van Green'05 en ben je verantwoordelijk voor het behoud van de certificeringen binnen Green'05. 

 

Jouw profiel

  • Relevante tuinbouwopleiding
  • Aantoonbare ervaring in soortgelijke, leidinggevende functie
  • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden
  • Een echte motivator en teamspeler
  • Proactief en nieuwsgierig

 

Wij bieden:

Green'05 biedt je een uitdagende, nieuwe stap in je carrière bij een groeiende organisatie. Volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen een bedrijf met korte lijntjes en gezellige collega's. Vrijheid voor inbreng van eigen ideeën en initiatieven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Green'05

Personeelszaken

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact op met Alex van Ruijven. 

Bel Alex van Ruijven