Vacature

Teeltverantwoordelijke 
met passie voor het vak

Op jouw locatie ga je jouw ervaring/kennis inzetten en ben je verantwoordelijk voor de teelt van telkens een ander assortiment met steeds andere klanteisen. Volop afwisseling en uitdaging!

Jouw functie: 

Heb jij behoefte aan afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en ruimte om al je teeltkennis in te zetten en een product af te leveren waar we trots op kunnen zijn? Wij zijn op zoek naar een teeltspecialist die onze teelt continue verder optimaliseert. Die zorgt voor de juiste klimaatinstelling, watergiftbeheersing en gewasbescherming. Die zijn gewas kent en juist behandelt. Het zorgen voor een prachtig product met de juiste specificaties op het juiste moment, is voor jou vanzelfsprekend.

Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het bij Green'05 gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen.  

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je overleggen met je collega-telers van andere locaties. 

 

Jouw profiel

Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid zijn passie voor het vak en een flexibele werkinstelling onmisbaar. Je bezit een MBO+/HBO werkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring. 

Wij bieden:

Green'05 biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden uiteraard geboden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Green'05

Personeelszaken

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact op met Michel Hendriks

Bel Michel Hendriks