Vacature

Teeltverantwoordelijke 
met behoefte aan vrijheid en volop uitdaging

Op jouw locatie ga jij jouw ervaring/kennis inzetten en ben jij verantwoordelijk voor de teelt van telkens een ander assortiment met steeds andere klanteisen. Volop afwisseling en uitdaging. Uiteraard sta je er niet helemaal alleen voor; onze Teeltmanager is vakkundig en is er voor je bij vragen en voor ondersteuning. Ook denken je collega-telers graag met je mee. Je kent de kneepjes van het vak en klimaat, watergift en gewasbescherming hebben voor jou geen geheimen.

Jouw functie 

In deze afwisselende functie wordt het jouw uitdaging om op deze locatie de teelt continu te optimaliseren en te structureren. Je zorgt daarbij onder andere voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Het zorgen voor het product met de gewenste specificaties op het juiste moment is voor jou vanzelfsprekend. 

Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het bij Green'05 gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen probleem. 

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de Teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega-telers van de andere locaties. 

Jouw profiel

Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende functie met veel vrijheid zijn passie voor het vak en een flexibele werkinstelling onontbeerlijk. Je bezit een MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring. 

Wij bieden:

Green'05 biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden geboden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Green'05

Personeelszaken

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact op met Michel Hendriks

Bel Michel Hendriks