Werken bij green’05

Elke dag weer.
Met veel enthousiasme.

Green'05 is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en het Westland. We richten ons voornamelijk op de grote en middelgrote termijnorders en onze klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. Wij leveren een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten. Door de groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij werken bij een innovatieve, informele en groeiende plantenleverancier met vestigingen in Lansingerland en het Westland?

Bekijk onderstaande vacatures

Vacature

Zelfstandig teler
Locatie Lansingerland

Op jouw locatie ga jij jouw ervaring/kennis inzetten en ben jij verantwoordelijk voor de teelt van telkens een ander assortiment met steeds andere klanteisen. Binnen deze dynamische en soms hectische omgeving heb jij als teler je eigen wereld met rust, overzicht en aandacht voor het product. Kortom: een baan volop afwisseling en uitdaging.

 

Lees meer

Vacature

Teamleider Techniek & Onderhoud
Afwisselend en uitdagend

Op de diverse locaties ga jij jouw ervaring/kennis inzetten en ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines, installaties, gebouwen en opstanden binnen Green'05. 

Lees meer