Onze certificeringen en milieu

Milieuvriendelijke technieken.
Dat is Green'05

Als totaalleverancier van planten zijn wij continu bezig met het milieu.

Het is voor ons belangrijk dat onze planten worden geproduceerd met behulp van de meest milieuvriendelijke technieken en zo min mogelijk milieubelasting. Het MPS ABC certificaat is de meetlat waarin de milieuprestaties zijn geborgd. Om het milieu zo min mogelijk te belasten zijn we onder andere erg vooruitstrevend op het gebied van biologische bestrijding en zijn we actief bezig met het scheiden en reduceren van ons afval.

MPS GAP

Marktgericht ondernemen

Green’05 heeft de focus op marktgericht ondernemen waarbij ook wordt voldaan aan de eisen van traceerbaarheid, veiligheid en hygiëne in de sector. Dit komt in uiting in het MPS GAP certificaat. Naast dit MPS GAP certificaat beschikt Green’05 ook over de aanvullende GRASP module. Dit staat voor GLOBAL G.A.P. Risk Assessment on Social Practice en is een risicobeoordeling op het gebied van sociale aspecten. Onder andere het welzijn en beloningsniveau van medewerkers als ook gezondheids- en veiligheidsaspecten. Green’05 voert dan ook het GGN-label (GLOBAL G.A.P. consumentenlabel) als aantoonbaar bewijs voor verantwoord ondernemen met zorg voor product en medewerker.

MPS-SQ

Goede arbeidsomstandigheden

Green’05 is ook in het bezit van het certificaat MPS-SQ. Het MPS SQ certificaat is gebaseerd op de universele rechten van de mens en de gedragscodes van de vertegenwoordigende lokale instanties. Kortom, de producten van Green’05 worden onder goede arbeidsomstandigheden geteeld en de medewerkers zijn opgeleid om hun werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Meer weten over onze milieuvriendelijke technieken?

Neem contact met ons op