Vacature

Teeltspecialist 
met leidinggevende capaciteiten

Jouw functie: 

Heb jij behoefte aan afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en ruimte om al je teeltkennis in te zetten en een product af te leveren waar we trots op kunnen zijn? Wij zijn op zoek naar een teeltspecialist die onze teelt continue verder optimaliseert. Die zorgt voor de juiste klimaatinstelling, watergiftbeheersing en gewasbescherming. Die zijn gewas kent en juist behandelt. Het zorgen voor een prachtig product met de juiste specificaties op het juiste moment, is voor jou vanzelfsprekend. 

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager en teeltvoorlichters. Daarnaast geef je direct leiding aan je twee collega's op de teeltvloer en ben je daarmee verantwoordelijk voor de 10ha van onze hoofdlocatie. 

 

Jouw profiel

Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid is passie voor het vak onmisbaar. Je bezit een MBO+/HBO werkniveau verkregen door opleiding. Daarnaast heb je aantoonbare teeltervaring en beschik je over leidinggevende capaciteiten.  

Wij bieden:

Green'05 biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden uiteraard geboden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Green'05

Personeelszaken

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact op met Michel Hendriks

Bel Michel Hendriks